Spalam bine fileul si il lasam la scurs.Pregatim o tigaie de teflon cu ulei pentru prajit.Uleiul trebuie sa fie fierbinte(bine incins) cand incepem sa prajim pestele.Separat dam pestele prin faina,ou batut cu sare si iar prin faina si apoi il punem in tigaie la prajit.Il prajim pe ambele parti sa fie bine patruns.Eu il intorc de cateva ori pe toate partile,deoarece pestele trebuie sa se faca si la mijloc.Dupa ce am prajit pestele facem si mamaliguta.Mujdeiul il fac din circa 6 sau 8 catei de usturoi.Am o presa pentru usturoi,ii trec prin presa si apoi intr-o cana il amestec cu o lingurita de ulei de masline presat la rece,il frec pana se face ca o maioneza si apoi il diluez cu iaurt sau lapte batut.Noua asa ne place mujdeiul cu lapte deoarece nu ne face rau la stomac.Servim pestele cu mamaliguta si mujdei de usturoi si putin patrunjel verde tocat marunt pe care l-am pus in mujdei.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii