Carnea de curcan se spala, se portioneaza si se stropeste cu zeama de lamaie si se pudreaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se rumenesc bine ceapa si usturoiul tocate marunt.Apoi deasupra se pun bucatile de carne si se lasa la rumenit pe ambele parti.Se adauga vinul si se presara verdeata tocata marunt.Se lasa la inabusit timp de 15 minute.Se spala ardeiul gras, se taie rondele si se caleste in cealalta lingura de ulei.Dupa 10 minute se adauga castravetele taiat si el rondele si dupa inca 5 minute se pun si rosiile.Se lasa legumele pe foc pana s-au patruns bine.Se amesteca legumele cu carnea si se mai lasa 5 minute impreuna pe foc.Se poate servi preparatul cu cartofi natur. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii