Carnea de curcan se spala, se portioneaza si se stropeste cu zeama de lamaie si se pudreaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se rumenesc bine ceapa si usturoiul tocate marunt.Apoi deasupra se pun bucatile de carne si se lasa la rumenit pe ambele parti.Se adauga vinul si se presara verdeata tocata marunt.Se lasa la inabusit timp de 15 minute.Se spala ardeiul gras, se taie rondele si se caleste in cealalta lingura de ulei.Dupa 10 minute se adauga castravetele taiat si el rondele si dupa inca 5 minute se pun si rosiile.Se lasa legumele pe foc pana s-au patruns bine.Se amesteca legumele cu carnea si se mai lasa 5 minute impreuna pe foc.Se poate servi preparatul cu cartofi natur. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii