Carnea de curcan se spala, se portioneaza si se stropeste cu zeama de lamaie si se pudreaza cu sare si piper.Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se rumenesc bine ceapa si usturoiul tocate marunt.Apoi deasupra se pun bucatile de carne si se lasa la rumenit pe ambele parti.Se adauga vinul si se presara verdeata tocata marunt.Se lasa la inabusit timp de 15 minute.Se spala ardeiul gras, se taie rondele si se caleste in cealalta lingura de ulei.Dupa 10 minute se adauga castravetele taiat si el rondele si dupa inca 5 minute se pun si rosiile.Se lasa legumele pe foc pana s-au patruns bine.Se amesteca legumele cu carnea si se mai lasa 5 minute impreuna pe foc.Se poate servi preparatul cu cartofi natur. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii