autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

File de Macrou cu legume sotate,

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
2-4 bucati de peste, 1 dovlecel potrivit, , 2 morcovi, 1 rosie( doar pulpa), 2 catei de usturoi, 100-150 gr de unt, sare, piper, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

20 voturi

Mod de preparare

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.

Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in 100-150 gr de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Pentru decor se foloseste frunze de salata verde, precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.

Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta buna,
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Macrou cu legume sotate," nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Surimi cu garnitura de orez

Surimi cu garnitura de orez

Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un

10 voturi    7 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Peste impanat cu omleta

Peste impanat cu omleta

Taiem fiecare peste in doua bucati, presaram cu sare si piper, trecem prin oul batut si dupa aceea

6 voturi    1 comentariu
10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte bun si sanatos, mai ales.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Bun si frumos ornat. Iti vine sa mananci si farfuria!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Cum sa nu fie gustos ??? Minunat si ....salvat !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Nu are de ce sa nu fie gustoasa...

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Super,untul si usturoiul merg de minune la peste

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Din greseala am scris de doua ori, dar poti sa pui dupa gustul tau:2,3, sau 4. Nico

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      E bun, dar cat usturoi e necesr 2 sau in total 4 catei. Oricum noi nu facem mofturi nici daca e mai mult usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun si sanatos, mai ales.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de macrou la cuptor