autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

File de Macrou cu legume sotate,

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
2-4 bucati de peste, 1 dovlecel potrivit, , 2 morcovi, 1 rosie( doar pulpa), 2 catei de usturoi, 100-150 gr de unt, sare, piper, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

20 voturi

Mod de preparare

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.

Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in 100-150 gr de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Pentru decor se foloseste frunze de salata verde, precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.

Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta buna,
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Macrou cu legume sotate," nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si piept de pui

Paella cu fructe de mare si piept de pui

Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ

15 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu sos de rosii la cuptor

Macrou cu sos de rosii la cuptor

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele, cozile si aripioarele si il spalam foarte bine

64 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte bun si sanatos, mai ales.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Bun si frumos ornat. Iti vine sa mananci si farfuria!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Cum sa nu fie gustos ??? Minunat si ....salvat !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Nu are de ce sa nu fie gustoasa...

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Super,untul si usturoiul merg de minune la peste

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Din greseala am scris de doua ori, dar poti sa pui dupa gustul tau:2,3, sau 4. Nico

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      E bun, dar cat usturoi e necesr 2 sau in total 4 catei. Oricum noi nu facem mofturi nici daca e mai mult usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun si sanatos, mai ales.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc in folie de aluminiu