După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat împreună cu sosul Worchester, coaja și zeama de lămâie și usturoiul pisat, pentru aprox. 20-30 de minute.
Între timp, punem și orezul la fiert, legumele le tăiem cubulețe și le călim în puțin ulei încins, iar după ce s-a fiert orezul, îl adăugăm peste amestecul de legume, condimentăm și tragem de-o parte.
Peștele l-am prăjit într-o tigaie grill, unsă cu puțin ulei. Sosul ce rămâne, nu îl aruncăm, ci îl punem peste bucățile de pește în timp ce se prăjesc.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii