După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat împreună cu sosul Worchester, coaja și zeama de lămâie și usturoiul pisat, pentru aprox. 20-30 de minute.
Între timp, punem și orezul la fiert, legumele le tăiem cubulețe și le călim în puțin ulei încins, iar după ce s-a fiert orezul, îl adăugăm peste amestecul de legume, condimentăm și tragem de-o parte.
Peștele l-am prăjit într-o tigaie grill, unsă cu puțin ulei. Sosul ce rămâne, nu îl aruncăm, ci îl punem peste bucățile de pește în timp ce se prăjesc.
Poftă bună!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii