autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

file de morun cu sparanghel si sos oandez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
file de morun, ulei, sare, piper,, pentru sos:unt, ulei, suc de lamaie, sare, piper, pentru garnitura:cartofi, morcovi, sparanghel, pentru ornat:marar, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurile de morun se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins timp de 10 min pe ambele parti. Sosul olandez se prepara astfel:se bat galbenusurile intr-un vas asezat la foc mic , se adauga sare si piper apoi treptat untul topit .
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Sosul se pastreaza la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "file de morun cu sparanghel si sos oandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalion de crap cu legume la cuptor

Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile

11 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Plachie de caras

Plachie de caras

Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • file de morun
  • ulei
  • sare
  • piper,
  • pentru sos:unt
  • ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • pentru garnitura:cartofi
  • morcovi
  • sparanghel
  • pentru ornat:marar
  • lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mici picanti de peste
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide