autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

file de morun cu sparanghel si sos oandez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
file de morun, ulei, sare, piper,, pentru sos:unt, ulei, suc de lamaie, sare, piper, pentru garnitura:cartofi, morcovi, sparanghel, pentru ornat:marar, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurile de morun se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins timp de 10 min pe ambele parti. Sosul olandez se prepara astfel:se bat galbenusurile intr-un vas asezat la foc mic , se adauga sare si piper apoi treptat untul topit .
La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Sosul se pastreaza la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "file de morun cu sparanghel si sos oandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merlucius in crusta de malai

Merlucius in crusta de malai

Pestele dezosat, spalat, se usuca in servet de hartie. Il trecem printr-un dressing obtinut din

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu usturoi verde

Peste prajit cu usturoi verde

Pestele curatat, spalat, uscat se trece prin faina, apoi se prajeste in ulei incins, sa fie rumenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • file de morun
  • ulei
  • sare
  • piper,
  • pentru sos:unt
  • ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • pentru garnitura:cartofi
  • morcovi
  • sparanghel
  • pentru ornat:marar
  • lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca de peste (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)