autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

File de muschi clasic

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
pt 4 portii, 4 felii de muschi fara os( 200 de gr), 2 linguri ulei, sare, piper macinat, , pt untul condimentat:, , o legatura patrunjel, 2 fire de marar, tarhon, hasmatuchi, 125 g unt, 2 catei de usturoi, sare, piper, o lingurita suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

1- se cladesc feliile de carne sub un jet rece si se usuca prin stergere.Se cresteaza marginea groasa a acestora, pentru ca in timpul prajirii acestea sa nu se stranga, si pentru ca acestea sa se prajeasca uniform.
2-se spala verdeturile si se usuca prin stergere, chiar daca prin acest procedeu se ofilesc un pic.Se toaca marunt.
3- se bate untul moale cu un tel, pana devine neted, dar nu spumos.Se adauga usturoiul curatat si pisat, se condimenteaza cu sare, piper , si sucul de lamaie, apoi se adauga verdeturile.Se lasa sa se lege un pic, apoi se aseaza pe o hartie cerata umezita si se ruleaza.Se lasa la racit pentru a se solidifica.
4- se aseaza fileul de carne in ulei foarte fierbinte si se prajesc pe ambele parti cate un minut, pentru a forma o crusta la suprafata.Fileurile se intorc cu grija, timp in care se condimenteaza cu sare si piper.Se reduce focul si se prajesc fileurile dupa preferinta, intorcandu-le frecvent.Se aseaza fileurile pe un platou sau in farfurie.Se taie felii ruloul de unt cu un cutit umed, se aseaza faliile pe carne si se serveste.La acest fel se potrivesc excelent cartofii copti in folii de aluminiu si mazarea boabe.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de muschi clasic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Piept de curcan cu ciuperci si smantana

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa

10 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Aripi de curcan cu sos de citrice

Aripi de curcan cu sos de citrice

1. Se spala aripile si se curata bine. Se taie pe din doua. 2. Intr-un castron adaugam aripile,

7 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Cam ciudata reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • 4 felii de muschi fara os( 200 de gr)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • pt untul condimentat:
  • o legatura patrunjel
  • 2 fire de marar
  • tarhon
  • hasmatuchi
  • 125 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lingurita suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cam ciudata reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI