autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

File de muschi clasic

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
pt 4 portii, 4 felii de muschi fara os( 200 de gr), 2 linguri ulei, sare, piper macinat, , pt untul condimentat:, , o legatura patrunjel, 2 fire de marar, tarhon, hasmatuchi, 125 g unt, 2 catei de usturoi, sare, piper, o lingurita suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

1- se cladesc feliile de carne sub un jet rece si se usuca prin stergere.Se cresteaza marginea groasa a acestora, pentru ca in timpul prajirii acestea sa nu se stranga, si pentru ca acestea sa se prajeasca uniform.
2-se spala verdeturile si se usuca prin stergere, chiar daca prin acest procedeu se ofilesc un pic.Se toaca marunt.
3- se bate untul moale cu un tel, pana devine neted, dar nu spumos.Se adauga usturoiul curatat si pisat, se condimenteaza cu sare, piper , si sucul de lamaie, apoi se adauga verdeturile.Se lasa sa se lege un pic, apoi se aseaza pe o hartie cerata umezita si se ruleaza.Se lasa la racit pentru a se solidifica.
4- se aseaza fileul de carne in ulei foarte fierbinte si se prajesc pe ambele parti cate un minut, pentru a forma o crusta la suprafata.Fileurile se intorc cu grija, timp in care se condimenteaza cu sare si piper.Se reduce focul si se prajesc fileurile dupa preferinta, intorcandu-le frecvent.Se aseaza fileurile pe un platou sau in farfurie.Se taie felii ruloul de unt cu un cutit umed, se aseaza faliile pe carne si se serveste.La acest fel se potrivesc excelent cartofii copti in folii de aluminiu si mazarea boabe.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de muschi clasic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel prahovean

Snitel prahovean

Carnea se bate, se sareaza/pipereaza, se trece prin faina si oua( condimentate, in care se adauga

12 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos

Piept de pui cu sos

Pieptul de pui fiert il tai cubulete. Radacinoasele fierte le dai pe razatoare, adaugi rosiile date

0 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Cam ciudata reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • 4 felii de muschi fara os( 200 de gr)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • pt untul condimentat:
  • o legatura patrunjel
  • 2 fire de marar
  • tarhon
  • hasmatuchi
  • 125 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lingurita suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cam ciudata reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de varza creata cu cartofi si chiftelute coapte