autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
2 fileuri de Pangasius., 1 cutie de rosii Cherry., 1 kg cartofi., 2 cepe rosii., 1 pahar de vin alb., Sare, piper, mine nu lipseste menta uscata), Sos de Tzatzichi facut in casa., 3 catei de usturoi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem sare,piper,menta uscata sau menta proaspata,iar la urma punem un pahar de vin alb peste si bagam in cuptor pentru 30 sau 35 de minute(pestele se face imediat, eu pun folie pe deasupra, pentru ca nu imi place pestele sa fie uscat, imi place mai in sucul in care il preparam).Este o mancare usoara,satioasa si foarte sanatoasa.Separat se pun cartofii intr-o tava si se baga si ei la cuptor circa 45 de minute.Eu peste cartofi pun cateva cubulete de unt,sare,piper,menta uscata si o ceasca de apa,ca sa ramana fragezi.Peste tava vin cu o folie de aluminiu.Sosul de Tzatzichi se face din usturoi pisat cu iaurt si condimentele pe care le dorim.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Pangasius cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci

Intai se prepara garnitura avand timpul de preparare mai mulng decat cel al somonului. Se taie ceapa,usturoiul

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Pastrav

Pastrav "imbracat"in bacon

"Confectionam" o maioneza de usturoi din usturoiul zdrobit peste care adaugam putina sare ,apoi ulei

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Am pregătit această reţetă. Pentru că nu am avut mentă eu am pus un pic de cimbru şi busuioc. Nu este grea. A ieşit foarte gustoasă. Am mai spus că nu mă pricep să umblu cu aparatul de fotorafiat dar o să învăţ.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2012

    Preparatul arata super, mi-ai facut o pofta, Carmen.....

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 31 august 2011

    pangasiusul este foarte gustos! bravo!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Foarte satios!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

      Ador pestele, e o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      E foarte frumos pregatit, felicitari Carmen. Imi place si cum l-a gatit Medi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Sunt fan peste...,iar aceasta reteta este tare delicioasa...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Apetisant!!felicitari!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Putem schimba pangasius cu orice alt peste. Importanta e reteta. Imi place. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Nu sunt incantata de pestele pangasius, dar o sa incerc si aceasta reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Bun si apetisant,yammmmmmmmmmmmmmmmm.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de Pangasius.
  • 1 cutie de rosii Cherry.
  • 1 kg cartofi.
  • 2 cepe rosii.
  • 1 pahar de vin alb.
  • Sare
  • piper, mine nu lipseste menta uscata)
  • Sos de Tzatzichi facut in casa.
  • 3 catei de usturoi,

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Vekas (Chef de cuisine)

Preparatul arata super, mi-ai facut o pofta, Carmen.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Placinta cu peste de moda veche