Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem sare,piper,menta uscata sau menta proaspata,iar la urma punem un pahar de vin alb peste si bagam in cuptor pentru 30 sau 35 de minute(pestele se face imediat, eu pun folie pe deasupra, pentru ca nu imi place pestele sa fie uscat, imi place mai in sucul in care il preparam).Este o mancare usoara,satioasa si foarte sanatoasa.Separat se pun cartofii intr-o tava si se baga si ei la cuptor circa 45 de minute.Eu peste cartofi pun cateva cubulete de unt,sare,piper,menta uscata si o ceasca de apa,ca sa ramana fragezi.Peste tava vin cu o folie de aluminiu.Sosul de Tzatzichi se face din usturoi pisat cu iaurt si condimentele pe care le dorim.Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii