autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
2 fileuri de Pangasius., 1 cutie de rosii Cherry., 1 kg cartofi., 2 cepe rosii., 1 pahar de vin alb., Sare, piper, mine nu lipseste menta uscata), Sos de Tzatzichi facut in casa., 3 catei de usturoi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem sare,piper,menta uscata sau menta proaspata,iar la urma punem un pahar de vin alb peste si bagam in cuptor pentru 30 sau 35 de minute(pestele se face imediat, eu pun folie pe deasupra, pentru ca nu imi place pestele sa fie uscat, imi place mai in sucul in care il preparam).Este o mancare usoara,satioasa si foarte sanatoasa.Separat se pun cartofii intr-o tava si se baga si ei la cuptor circa 45 de minute.Eu peste cartofi pun cateva cubulete de unt,sare,piper,menta uscata si o ceasca de apa,ca sa ramana fragezi.Peste tava vin cu o folie de aluminiu.Sosul de Tzatzichi se face din usturoi pisat cu iaurt si condimentele pe care le dorim.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Pangasius cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste
Somon si pastrav la gratar

Somon si pastrav la gratar

Imi place peste la gratar, este gustos si consistent dar, din pacate, mi se pare scump, cel putin

2 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Am pregătit această reţetă. Pentru că nu am avut mentă eu am pus un pic de cimbru şi busuioc. Nu este grea. A ieşit foarte gustoasă. Am mai spus că nu mă pricep să umblu cu aparatul de fotorafiat dar o să învăţ.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2012

    Preparatul arata super, mi-ai facut o pofta, Carmen.....

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 31 august 2011

    pangasiusul este foarte gustos! bravo!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Foarte satios!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

      Ador pestele, e o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      E foarte frumos pregatit, felicitari Carmen. Imi place si cum l-a gatit Medi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Sunt fan peste...,iar aceasta reteta este tare delicioasa...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Mie imi place foarte mult pangasius.....ultima data l-am preparat pe pat de legume(rosii,dovlecei,ardei gras....)........este foarte bun. Dicarmencita arata tare bine..........imi place..........eu sunt moarta dupa peste .

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Apetisant!!felicitari!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      O bunatate...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Putem schimba pangasius cu orice alt peste. Importanta e reteta. Imi place. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Nu sunt incantata de pestele pangasius, dar o sa incerc si aceasta reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Bun si apetisant,yammmmmmmmmmmmmmmmm.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de Pangasius.
  • 1 cutie de rosii Cherry.
  • 1 kg cartofi.
  • 2 cepe rosii.
  • 1 pahar de vin alb.
  • Sare
  • piper, mine nu lipseste menta uscata)
  • Sos de Tzatzichi facut in casa.
  • 3 catei de usturoi,

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Vekas (Chef de cuisine)

Preparatul arata super, mi-ai facut o pofta, Carmen.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav Meuniere