Se unge cu ulei o tava de aragaz,se aseaza fileurile de peste se asezoneaza cu sare si piper si se stropeste cu zeama de lamaie.
Se pregateste sosul:Cele 3 oua se bat bine cu furculita cu cele 2-3 linguri de faina,avand grija sa nu se formeze cocoloase,se adauga macul si putina sare si piper.Se toarna peste peste si se da la cuptorul incins(200g)timp de 25 min.Se serveste cu,garmitura din legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii