FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MAC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de peste
  • 3 oua
  • 2-3 linguri de faina
  • 2-3 linguri de mac
  • sare si piper
  • zeama de la 1 lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Se unge cu ulei o tava de aragaz,se aseaza fileurile de peste se asezoneaza cu sare si piper si se stropeste cu zeama de lamaie.

Se pregateste sosul:Cele 3 oua se bat bine cu furculita cu cele 2-3 linguri de faina,avand grija sa nu se formeze cocoloase,se adauga macul si putina sare si piper.Se toarna peste peste si se da la cuptorul incins(200g)timp de 25 min.Se serveste cu,garmitura din legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise