Fileul de pangasius se gateste foarte usor, pentru ca are carnea extrem de frageda si nu are oase. Trebuie numai sa va hotarati asupra modului in care doriti sa-l preparati. Eu am ales urmatorul: am spalat fileurile,le-am portionat, le-am sters cu un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de apa si le-am sarat si piperat (in functie de gust). Apoi, le-am lasat cam o ora la marinat in cateva linguri de ulei de masline, 5 catei de usturoi taiati marunt si zeama de la doua felii de lamaie. Cand s-a scurs timpul de marinat, le-am pus intr-o tigaie de teflon cu tot cu marinata (am lasat si cateii de ustoroi la gatit impreuna cu pestele; puteti sa scoateti cateii de usturoi inainte sa puneti pestele in tigaie, daca nu sunteti fan al gustului mai puternic de usturoi) sa se rumenesaca. Se completeaza cate putin cu apa, pe masura ce se evapora din marinata, si se lasa pana devine auriu. Se poate servi cu ganitura de cartofi sau orez. Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii