Fileul de peste se condimenteaza cu sare, piper, lamaie si se frige la gratar.
Taieteii se fierb apoi se trag la tigaie in ulei de masline cu dovleceii taiati felii, rosiile Cherry si ardeiul iute.
Se prepara maioneza apoi se adauga castraveciorii murati taiati cubulete, ceapa si patrunjelul verde.
Se aseaza pe un platou fileul fript pe gratar, apoi se imbraca cu sosul din maioneza si se garniseste cu pastele si legumele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii