autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
File Pangasius - 6 bucati, Taietei de casa - 500 gr, Rosii Cherry - 300 gr, Dovlecei - 500 gr, Ardei iute - 100 gr, Maioneza - 150 gr, Castraveti murati - 300 gr, 1 ceapa, 2 lamai, Ulei de masline, Sare, piper, Patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se condimenteaza cu sare, piper, lamaie si se frige la gratar.
Taieteii se fierb apoi se trag la tigaie in ulei de masline cu dovleceii taiati felii, rosiile Cherry si ardeiul iute.
Se prepara maioneza apoi se adauga castraveciorii murati taiati cubulete, ceapa si patrunjelul verde.
Se aseaza pe un platou fileul fript pe gratar, apoi se imbraca cu sosul din maioneza si se garniseste cu pastele si legumele
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merluciu cu creveti

Merluciu cu creveti

Taiem pestele in bucati potrivite, curatam crevetii de coaja si asezam impreuna cu pestele intr-un

57 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • File Pangasius - 6 bucati
  • Taietei de casa - 500 gr
  • Rosii Cherry - 300 gr
  • Dovlecei - 500 gr
  • Ardei iute - 100 gr
  • Maioneza - 150 gr
  • Castraveti murati - 300 gr
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Raci cu sos "O Mie de Insule"