autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
File Pangasius - 6 bucati, Taietei de casa - 500 gr, Rosii Cherry - 300 gr, Dovlecei - 500 gr, Ardei iute - 100 gr, Maioneza - 150 gr, Castraveti murati - 300 gr, 1 ceapa, 2 lamai, Ulei de masline, Sare, piper, Patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se condimenteaza cu sare, piper, lamaie si se frige la gratar.
Taieteii se fierb apoi se trag la tigaie in ulei de masline cu dovleceii taiati felii, rosiile Cherry si ardeiul iute.
Se prepara maioneza apoi se adauga castraveciorii murati taiati cubulete, ceapa si patrunjelul verde.
Se aseaza pe un platou fileul fript pe gratar, apoi se imbraca cu sosul din maioneza si se garniseste cu pastele si legumele
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • File Pangasius - 6 bucati
  • Taietei de casa - 500 gr
  • Rosii Cherry - 300 gr
  • Dovlecei - 500 gr
  • Ardei iute - 100 gr
  • Maioneza - 150 gr
  • Castraveti murati - 300 gr
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • Ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crochete de pangasius