Se portioneaza file-ul de Pangasius dupa preferinta.
Se condimenteaza cu sare, boia, piper si condimente pentru peste.
Se stropeste cu suc de lamaie verde (lemon lime) pe ambele parti, si se aseaza intr-un bol, la marinat, pentru cca o ora.
Se ia o tigaie de teflon, se pun 2 linguri de ulei de masline, si se prajeste fiecare file cate un minut pe ambele parti, pana se face de culoare alba.
In uleiul ramas se pun 5 catei de usturoi zdrobiti, frecati cu 2 linguri de ulei de masline si 2 linguri de smantana, apoi se adauga cateva boabe de piper verde, chimion, un pahar vin alb, frunze proaspete de busuioc tocat, o lingurita de faina rasa si 2-3 linguri de pasta de tomate.
Se unge un vas termorezistent cu unt topit, se aranjeaza fileurile de pangasius si se pune sosul preparat anterior, apoi se da la cuptor pentru 20 minute!!!
Se serveste cu tortelini , amestecate cu unt si piper.
Se orneaza cu felii de lime, si frunze proaspete de busuioc.
Pofta buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii