Ingrediente
Pentru 4 persoane, -File de pangasius 1 kg, -ulei 150 ml, -Sare 2 gr sau condiment de peste 4 gr, , Pentru Sos butter Lemon, - Unt 100 gr, - 200 ml suc de lamaie, - 150 ml frisca lichida, - sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Saratile si condimentatile cu putin sare si condiment de peste.
Pregatit faina de malai intro farfurie si puneti fileurile de pangasius in faina de malai pe ambele parti.
Crestatile pe la mijloc si asa veti avea doua feli , rotitile facand dou roti si strapungetile cu bete de frigarui din lemn.
Prajitile in ulei incins si apoi scoatetile pe prosop de hartie.
Pentru sosul de Buter Lemon pregatiti si puneti o tigaie pe aragaz. Puneti untul in tigaie apoi adaugati sucul de lamaie si frisca lichida pane se omogenizeaza, asonati cu sare si servitil fierbinte langa fileul de Pangasius.
Va doresc o pofta buna
Tiberius77 (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Va multumesc mult :)
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Foarta frumoasa prezentare, felicitari
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Foarte frumoasa prezentarea.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Farfuria arata foarte bine cum este ornata...felicitari!