autor:

Tiberius77

» » , Mancaruri cu peste, Sosuri

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane, -File de pangasius 1 kg, -ulei 150 ml, -Sare 2 gr sau condiment de peste 4 gr, , Pentru Sos butter Lemon, - Unt 100 gr, - 200 ml suc de lamaie, - 150 ml frisca lichida, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate.
Saratile si condimentatile cu putin sare si condiment de peste.
Pregatit faina de malai intro farfurie si puneti fileurile de pangasius in faina de malai pe ambele parti.
Crestatile pe la mijloc si asa veti avea doua feli , rotitile facand dou roti si strapungetile cu bete de frigarui din lemn.

Prajitile in ulei incins si apoi scoatetile pe prosop de hartie.

Pentru sosul de Buter Lemon pregatiti si puneti o tigaie pe aragaz. Puneti untul in tigaie apoi adaugati sucul de lamaie si frisca lichida pane se omogenizeaza, asonati cu sare si servitil fierbinte langa fileul de Pangasius.


Va doresc o pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Pangasius in crusta de faina de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
OUA CU SOS REMOULAD

OUA CU SOS REMOULAD

Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete). Ouale se

35 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de usturoi cu morcovi

Sos de usturoi cu morcovi

Cand calesc morcovi ca sa ingalbenesc supa, ii folosesc la un sos de usturoi inedit. Daca nu folositi

13 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    flori de piatra , 01 iunie 2010

    Excelent pregatit, excelenta prezentare! Felicitari!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    "Exquisite"!***** Imi plac mancarurile simple, in care simti aroma pestelui.Am calatorit mult si am mancat bucate atat de condimentate ,ca nu mai simti aroma initiala. Felicitari si multumesc pentru lectiile de decor elegant.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Ai o prezentare de nota 10. Felicitari.

    • Tiberius77

      Tiberius77 (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Va multumesc mult :)

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarta frumoasa prezentare, felicitari

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarte frumoasa prezentarea.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Farfuria arata foarte bine cum este ornata...felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • -File de pangasius 1 kg
  • -ulei 150 ml
  • -Sare 2 gr sau condiment de peste 4 gr
  • Pentru Sos butter Lemon
  • - Unt 100 gr
  • - 200 ml suc de lamaie
  • - 150 ml frisca lichida
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiberius

Tiramisu rețeta originală Tiberius

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Separati galbenusurile de albusuri. Bateti

5 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

flori de piatra

Excelent pregatit, excelenta prezentare! Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Curry cu cartofi si mazare