autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de pangasius in sos de rosii

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
2 file de Pangasius, 2 cepe rosii, 1 cutie rosii decojite si taiate, 2 catei de usturoi, 100 gr vin alb, un praf de busuioc(dupa gust), un praf de vegeta(dupa gust), o lingura de ulei de masline, ca sa tapetezi tava.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Se caleste un pic ceapa in tava cu o lingura de ulei de masline, la care se adauga 2 catei de usturoi dupa ce i-am stors cu aparatul (sau taiati fin) pana devin putin auriu. Apoi se pun: vegeta, busuioc dupa gust si la urma o ceasca de vin aproximativ 100 gr de vin, se fierb circa 5 minute la foc mic, dupa care se baga in cuptor 30-40 minute, cu capac sau folie de aluminiu. Daca se face la abur cu capac, iese mai gustos, fara capac iese mai uscat, depinde de preferinte. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de sofran si orez

Somon cu sos de sofran si orez

Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie

1 vot    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Hangiu Andreea , 15 august 2013

    pofta buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Indiferent cum se prepara pestele este preferatul meu.

  • Fara foto

    florentina , 06 aprilie 2010

    vreu si eu retete de preparare

    • Fara foto

      alina , 14 martie 2010

      buna intrebare ....si eu vreau sa stiu

    • Fara foto

      marilena , 04 noiembrie 2009

      an reteta scrie cum se pun toate ingredientele mai putin fileul de unde stiu cand il pun?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 2 file de Pangasius
  • 2 cepe rosii
  • 1 cutie rosii decojite si taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr vin alb
  • un praf de busuioc(dupa gust)
  • un praf de vegeta(dupa gust)
  • o lingura de ulei de masline
  • ca sa tapetezi tava.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Indiferent cum se prepara pestele este preferatul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS