Se caleste un pic ceapa in tava cu o lingura de ulei de masline, la care se adauga 2 catei de usturoi dupa ce i-am stors cu aparatul (sau taiati fin) pana devin putin auriu. Apoi se pun: vegeta, busuioc dupa gust si la urma o ceasca de vin aproximativ 100 gr de vin, se fierb circa 5 minute la foc mic, dupa care se baga in cuptor 30-40 minute, cu capac sau folie de aluminiu. Daca se face la abur cu capac, iese mai gustos, fara capac iese mai uscat, depinde de preferinte. Pofta buna !!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii