autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

File de pangasius in sos de rosii

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
2 file de Pangasius, 2 cepe rosii, 1 cutie rosii decojite si taiate, 2 catei de usturoi, 100 gr vin alb, un praf de busuioc(dupa gust), un praf de vegeta(dupa gust), o lingura de ulei de masline, ca sa tapetezi tava.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Se caleste un pic ceapa in tava cu o lingura de ulei de masline, la care se adauga 2 catei de usturoi dupa ce i-am stors cu aparatul (sau taiati fin) pana devin putin auriu. Apoi se pun: vegeta, busuioc dupa gust si la urma o ceasca de vin aproximativ 100 gr de vin, se fierb circa 5 minute la foc mic, dupa care se baga in cuptor 30-40 minute, cu capac sau folie de aluminiu. Daca se face la abur cu capac, iese mai gustos, fara capac iese mai uscat, depinde de preferinte. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Hangiu Andreea , 15 august 2013

    pofta buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Indiferent cum se prepara pestele este preferatul meu.

  • florentina , 06 aprilie 2010

    vreu si eu retete de preparare

    • alina , 14 martie 2010

      buna intrebare ....si eu vreau sa stiu

    • marilena , 04 noiembrie 2009

      an reteta scrie cum se pun toate ingredientele mai putin fileul de unde stiu cand il pun?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 2 file de Pangasius
  • 2 cepe rosii
  • 1 cutie rosii decojite si taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr vin alb
  • un praf de busuioc(dupa gust)
  • un praf de vegeta(dupa gust)
  • o lingura de ulei de masline
  • ca sa tapetezi tava.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Indiferent cum se prepara pestele este preferatul meu.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale