autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

File de Pangasius pe grill cu amestec de legume

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
2 fileuri de Pangasius, 1 punga de amestec de legume, ulei de masline, cimbru, 20 ml de vin alb, boia iute, , Pt dessign: salata verde, ceapa rosie si o maslina verde

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

21 voturi

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert, se mai fierb cam 15-20 de minute, sa fie fierte dar sa nu se sfarame, dupa care se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc mediu si se adauga si o lingurita de unt si putin cimbru, se stropesc legumele cu putin vin alb si se mai lasa un pic pe foc.

Fileul se pune pe grill se sareaza si se da cu un praf de boia, se lasa pe grill pana considerati ca este bine facut.
Se ia de pe grill si se serveste, aranjam farfuria ca in imaginile alaturate. O masa usoara si
Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Pangasius pe grill cu amestec de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui \"innebuneste\"

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Arata super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    E foarte apetisant!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Gustos,arata bine si in plus este foarte sanatos...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Şi eu am făcut Pangasius, dar nu-mi tare place gustul. Depinde şi cum îl pregăteşti, aşa e...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Arata bine, fac si eu ceva asemanator, doar ca mai pun si orez.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

21 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de Pangasius
  • 1 punga de amestec de legume
  • ulei de masline
  • cimbru
  • 20 ml de vin alb
  • boia iute
  • Pt dessign: salata verde
  • ceapa rosie si o maslina verde

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Racitura de peste