autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
2 bucati de file de pangasius, 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului), o ceapa, un morcov, sare, de dafin, o ceasca de vin, 1/2 lamaie, 3 linguri ulei, 0 lingura de ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie.
-Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez si las sa scada (circa 15 minute)
-portionez fiecare bucata de peste in 3 parti,pe care le rulez cu, cate o felie de morcov.
-Tapetez un vas de yena cu ulei de palmier,asez un strat de ciuperci peste care asez rulourile. Acopar cu restul de ciuperci,adaug condimentele si vinul si dau la cuptorul incins pentru 40 minute. Servim cald cu mamliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius rulat pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe

Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe

Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2011

    Un deliciu ! Super reteta ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de file de pangasius
  • 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului)
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare, de dafin
  • o ceasca de vin
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 0 lingura de ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu ! Super reteta ! *****

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Plachie de cod