autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
2 bucati de file de pangasius, 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului), o ceapa, un morcov, sare,piper,ienibahar,cimbru,foaie de dafin, o ceasca de vin, 1/2 lamaie, 3 linguri ulei, 0 lingura de ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie.
-Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez si las sa scada (circa 15 minute)
-portionez fiecare bucata de peste in 3 parti,pe care le rulez cu, cate o felie de morcov.
-Tapetez un vas de yena cu ulei de palmier,asez un strat de ciuperci peste care asez rulourile. Acopar cu restul de ciuperci,adaug condimentele si vinul si dau la cuptorul incins pentru 40 minute. Servim cald cu mamliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius rulat pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2011

    Un deliciu ! Super reteta ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de file de pangasius
  • 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului)
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare,piper,ienibahar,cimbru,foaie de dafin
  • o ceasca de vin
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 0 lingura de ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu ! Super reteta ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi