File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Ingrediente

  • 2 bucati de file de pangasius
  • 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului)
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare,piper,ienibahar,cimbru,foaie de dafin
  • o ceasca de vin
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 0 lingura de ulei de palmier

Mod de preparare

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie.

-Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez si las sa scada (circa 15 minute)

-portionez fiecare bucata de peste in 3 parti,pe care le rulez cu, cate o felie de morcov.

-Tapetez un vas de yena cu ulei de palmier,asez un strat de ciuperci peste care asez rulourile. Acopar cu restul de ciuperci,adaug condimentele si vinul si dau la cuptorul incins pentru 40 minute. Servim cald cu mamliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise