autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

File de pasare cu rosioare chery

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
6 bucati de piept de pasare ca pentru snitele, sare si piper macinat, 2linguri de thimin macinat, ulei de masline, ptr sos, 2 conserve de rosioare cojite, 3 dinti de usturoi, 1lingurita de zahar, 150 gr de masline negre -calamata, 2linguri de frunze oregano, 1lingura de coaja de lamaie, 4linguri de ulei ,sare piper, 20 de frunze de busuioc., ptr paste o punga de paste in forma de orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor iincalzit dinainte la 200 de grade pentru 10 minute.
Intre timp se unge pieptul de pasare cu ulei se presoara cu sare piper si thimin .Se incalzeste o tigaie de teflon si se unge cu ulei si se prajeste pieptul ca-m 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate vasul cu sos din cuptor se aseaza feliile de piept se acopera cu sos si se mai lasa in cuptor 5-7 minute la 200 de grade.
Se serveste cu paste informa de orez.
ptr paste
Se fierb paste caforma de orez in apa cu sare citeva minute pina sint gata.
Se incalzeste o tigaie teflon se toarna putin ulei de masline se adauga pastele strecurate si se prajeste putin se adauga sare piper la gust si foile de busuioc rupte in bucati se mai amesteca putin si se da ca garnitura la piept .Este o combinatie foarte reusita.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pasare cu rosioare chery" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu sunca si cascaval afumat

Cartofi cu sunca si cascaval afumat

Fierbem cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare,ii strecuram,ii curatam de coaja si apoi ii taiem

2 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Papricaş cu găluşte de făină

Papricaş cu găluşte de făină

Carnea de porc o tăiem bucăţele potrivite şi o punem la rumenit în ulei de floarea soarelui,

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 august 2012

    Draga CONSTANTA THIMINE este numele ebraic al thyme vulgaris-sint ramure cu frunzulite mici verzi sar putea ca ai sa gasesti la magazinele cu mirodenii sau in super sub forma uscata -are un miros puternic si este bun si la legume,sau la peste.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Reteta pare ok dar am o nelamurire ,ce este thimin ca nu am gasit pe unde am intrebat ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati de piept de pasare ca pentru snitele
  • sare si piper macinat
  • 2linguri de thimin macinat
  • ulei de masline
  • ptr sos
  • 2 conserve de rosioare cojite
  • 3 dinti de usturoi
  • 1lingurita de zahar
  • 150 gr de masline negre -calamata
  • 2linguri de frunze oregano
  • 1lingura de coaja de lamaie
  • 4linguri de ulei ,sare piper
  • 20 de frunze de busuioc.
  • ptr paste o punga de paste in forma de orez

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Draga CONSTANTA THIMINE este numele ebraic al thyme vulgaris-sint ramure cu frunzulite mici verzi sar putea ca ai sa gasesti la magazinele cu mirodenii sau in super sub forma uscata -are un miros puternic si este bun si la legume,sau la peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute banatene in foi de vita