autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

File de pasare cu rosioare chery

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
6 bucati de piept de pasare ca pentru snitele, sare si piper macinat, 2linguri de thimin macinat, ulei de masline, ptr sos, 2 conserve de rosioare cojite, 3 dinti de usturoi, 1lingurita de zahar, 150 gr de masline negre -calamata, 2linguri de frunze oregano, 1lingura de coaja de lamaie, 4linguri de ulei ,sare piper, 20 de frunze de busuioc., ptr paste o punga de paste in forma de orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor iincalzit dinainte la 200 de grade pentru 10 minute.
Intre timp se unge pieptul de pasare cu ulei se presoara cu sare piper si thimin .Se incalzeste o tigaie de teflon si se unge cu ulei si se prajeste pieptul ca-m 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate vasul cu sos din cuptor se aseaza feliile de piept se acopera cu sos si se mai lasa in cuptor 5-7 minute la 200 de grade.
Se serveste cu paste informa de orez.
ptr paste
Se fierb paste caforma de orez in apa cu sare citeva minute pina sint gata.
Se incalzeste o tigaie teflon se toarna putin ulei de masline se adauga pastele strecurate si se prajeste putin se adauga sare piper la gust si foile de busuioc rupte in bucati se mai amesteca putin si se da ca garnitura la piept .Este o combinatie foarte reusita.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pasare cu rosioare chery" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos,

35 voturi    16 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Jambon la tava cu cartofi

Jambon la tava cu cartofi

Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa

19 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 16 august 2012

    Draga CONSTANTA THIMINE este numele ebraic al thyme vulgaris-sint ramure cu frunzulite mici verzi sar putea ca ai sa gasesti la magazinele cu mirodenii sau in super sub forma uscata -are un miros puternic si este bun si la legume,sau la peste.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Reteta pare ok dar am o nelamurire ,ce este thimin ca nu am gasit pe unde am intrebat ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati de piept de pasare ca pentru snitele
  • sare si piper macinat
  • 2linguri de thimin macinat
  • ulei de masline
  • ptr sos
  • 2 conserve de rosioare cojite
  • 3 dinti de usturoi
  • 1lingurita de zahar
  • 150 gr de masline negre -calamata
  • 2linguri de frunze oregano
  • 1lingura de coaja de lamaie
  • 4linguri de ulei ,sare piper
  • 20 de frunze de busuioc.
  • ptr paste o punga de paste in forma de orez

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Draga CONSTANTA THIMINE este numele ebraic al thyme vulgaris-sint ramure cu frunzulite mici verzi sar putea ca ai sa gasesti la magazinele cu mirodenii sau in super sub forma uscata -are un miros puternic si este bun si la legume,sau la peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Dovlecei cu besamel(specific arab)