Ingrediente
Pastravul este un peste gras, de apa dulce, foarte iubit pentru carnea alba, fina, frageda si gustoasa., , 4 buc. file pastrav, un amestec de condimente din sare, piper negru macinat,coriandru macinat, boia de ardei dulce si patrunjel uscat macinat, o ceapa rosie mare taiata rondele, 150 g cascaval ras sau taiat cubulete, 2 lamai potrivit de mici decojite si taiate rondele, o rosie mare taiata rondele, o legatura mica patrunjel, 50 ml vin alb, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
8 voturi
Mod de preparare
Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline, se aseaza rondelele de ceapa rosie si cele de lamaie.
Pe acest "pat" se aseaza bucatile de peste,apoi rondele de rosie si cateva feliute de lamaie. Se introduce tava in cuptorul incins in prealabil pentru 20 de minute, dupa care se va stropi cu 50 ml vin alb, se presara cascavalul ras sau taiat cubulete si se reintroduce tava la cuptor pentru gratinare. La servire se va presara patrunjel tocat .
nela (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
Imi place pastravul. Chiar saptamana trecuta am pregatit. Nu stiam reteta asta. Am sa o incerc neaparat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
Va multumesc tuturor....Sidy ar trebui sa incerci ... Pestele = sanatate si stare de bine... In plus este tare delicios...
Sidy (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
Minunat arata !!! Dar....va invidiez !De ce mie nu poate sa-mi placa pestele ???Doar somn sau salau mananc...o data pe an si acela doar prajit.... Bravo tie Valentina !
Floare de colt (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
Ce frumoasa prezentare !!! Felicitari !
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Pestele e preferatul meu si nu refuz o bucatica:)Delicios!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Si noua ne place mult pastravul...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Ce mancare buna! Pastravul este preferatul meu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Multumesc mult...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
Pastravul este un deliciu. Felicitari pentru prezentare!