autor:

Adriana_Bunta

» » Mancaruri cu peste

File de peşte cu garnitură de orez

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2012

Ingrediente
3 fileuri de peşte, condimente pentru peşte, o ceapă, un căţel de usturoi, 150 g ciuperci, 2 morcovi, 250 g orez, puţină făină pentru peşte, ulei, sare, piper, o linguriţă curry, oregano, busuioc şi 50 g parmezan.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente pentru peşte. Se lasă să pătrundă condimentele, cam 30 de minute.

Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, după 5 minute se adaugă şi căţelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adaugă peste ceapă, se adaugă şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o linguriţă de curry, orezul şi se adaugă apă să treacă peste orez. Se lasă să fiarbă până este orezul fiert. Între timp începem să gătim peştele, punem într-o farfurie nişte făină şi dăm peştele prin făină şi pe urmă îl punem la prăjit.

După ce este gata îl punem pe un şerveţel într-o farfurie, să se mai scurgă de ulei. Verificăm orezul; când este gata mai adăugaţi şi nişte parmezan, amestecaţi şi puteţi lua de pe foc şi puteţi servi alături de peşte.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peşte cu garnitură de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la punga maggi

Crap la punga maggi

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Hamsii la cuptor

Hamsii la cuptor

Hamsiile se spala si se curata,ceapa se toaca pestisori,lamaia se taie rondele subtiri,pasta de tomate

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
File de rechin cu legume