Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente pentru peşte. Se lasă să pătrundă condimentele, cam 30 de minute.
Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, după 5 minute se adaugă şi căţelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adaugă peste ceapă, se adaugă şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o linguriţă de curry, orezul şi se adaugă apă să treacă peste orez. Se lasă să fiarbă până este orezul fiert. Între timp începem să gătim peştele, punem într-o farfurie nişte făină şi dăm peştele prin făină şi pe urmă îl punem la prăjit.
După ce este gata îl punem pe un şerveţel într-o farfurie, să se mai scurgă de ulei. Verificăm orezul; când este gata mai adăugaţi şi nişte parmezan, amestecaţi şi puteţi lua de pe foc şi puteţi servi alături de peşte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii