Ingrediente
-1 kg file de peste, -200 g ceapa verde, -1 ardei rosu, -1 ardei verde, -2 ardei iuti, -3 lingurite marar, -4 rosii, -1 lingurita de pasta de rosii, -2 lingurite coriandru pudra, -1/2 lingurita piper, -1/2 lingurita ienibahar, -1/2 lingurita cardamom, -4 pahare(de 250 ml) de orez american(American rice), -cam 8 pahare de apa, -cca7 linguri de ulei de masline, -vegeta,sare
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Se adauga orezul;cind totul e fierbinte,se pune apa fierbinte.Se potriveste gustul.
Se fierbe totul la foc mare cca 5 minute,apoi la foc mic inca cca 35 minute,dar se mesteca cam din 15 in 15 minute.Pt. fiecare pah de orez din asta(american rice),se pun cca 2 pahare de apa.
Cind e gata,se lasa putin,sa se odihneasca(cam 30 minute),apoi se pune pe platoul de servit,se decoreaza.
Eu am decorat cu niste migdale prajite.Se serveste cu salata.
Am uitat sa pun la ingrediente ardeiul iute,pasta de rosii si condimentele.
husni , 06 noiembrie 2009
Pangasius,e f.bun !Nu are gust de peste f.puternic;mincarea asta,e buna cu un peste alb cu gust (de peste)neaccentuat !
Adrian (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009
Felicitari pentru acest deliciu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009
Bun,bun,super bun...
Sidy (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009
Tare buna reteta ta Camelia. Am sa o fac si eu in post... Multumesc !
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009
Suna foarte bine. Cred ca e minunata
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009
Delicios...
husni , 22 octombrie 2009
Nici mie nu-mi plac condimentele multe;cit pot,ma feresc.
costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009
foarte bun,merita incercat,in general retetele orientale sunt bune,cu exceptia condimentelor care la unele se pun in exces.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Cred că este delicios!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009
Foarte bun cred ca este, Cami.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Buna si aceasta reteta,foarte apetisanta,trebuie incercata.Felicitari.