Se spala rosiile, se taie felii, se aseaza intr-o forma unsa (rezistenta la foc), se sareaza si se pipereaza. · Se amesteca verdeata cu uleiul, se desfac cateii de usturoi, se curata si se pun intregi, impreuna cu uleiul, peste feliile de rosii. Se incinge cuptorul la 200°C si se lasa rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute. ¸ Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza peste stratul de rosii si se ung cu putina zeama (din tava). Se dau la cuptor, se lasa 15 minute si se servesc fierbinti, presarate (eventual) cu busuioc si cu o garnitura de cartofi noi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii