autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File de peste cu rosii si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g rosii, , sare, , piper, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1 lingura busuioc verde tocat, , 3 linguri ulei de masline, , 1 capatana usturoi,, 600 g file de peste (salau, merluciu etc.).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie felii, se aseaza intr-o forma unsa (rezistenta la foc), se sareaza si se pipereaza. · Se amesteca verdeata cu uleiul, se desfac cateii de usturoi, se curata si se pun intregi, impreuna cu uleiul, peste feliile de rosii. Se incinge cuptorul la 200°C si se lasa rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute. ¸ Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se aseaza peste stratul de rosii si se ung cu putina zeama (din tava). Se dau la cuptor, se lasa 15 minute si se servesc fierbinti, presarate (eventual) cu busuioc si cu o garnitura de cartofi noi.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu rosii si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos de ciuperci

Pastrav cu sos de ciuperci

Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele

51 voturi    14 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Stiuca la cuptor

Stiuca la cuptor

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate

26 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura busuioc verde tocat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 capatana usturoi,
  • 600 g file de peste (salau
  • merluciu etc.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
jumatati de ardei umpluti