Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.
Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.
Se scoate din cuptor si se pune(deasupra) fileul de peste(curat si presarat cu sare si piper),si restul de rosii.
Se pune niste sare si piper si zeama de lamiie.
Se da,iar,la cuptor cam 25 minute.Se serveste fierbinte,cu cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii