autor:

husni

» » Mancaruri cu peste

File de peste cu rosii

Autor: husni (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2010

Ingrediente
Cantitatile sint pt.3 persoane., , -650-700 g file, -cca 600 g rosii(rondele,cu coaja), -1 ardei dulce(rondele), -1/2 ardei iute(rondele), -1/2 legatura patrunjel(tocat), -8-9 catei de usturoi(rondele), -busuioc verde sau uscat, -1 lamiie, -sare,piper dupa gust, -3-4 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.
Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.
Se scoate din cuptor si se pune(deasupra) fileul de peste(curat si presarat cu sare si piper),si restul de rosii.
Se pune niste sare si piper si zeama de lamiie.
Se da,iar,la cuptor cam 25 minute.Se serveste fierbinte,cu cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Tortellini cu cod pane

Tortellini cu cod pane

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana

13 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    carmen_roa (Chef de cuisine):

    E foarte gustos,poti pregati asa si piesa intreaga iar in interiorul pestelui poti pune masline fierte in prealabil.Poti folosi cu incredere si condimentele pt peste,sunt foarte gustoase,iar spre final un strop de vin alb. Pofta buna.

  • s

    s (Chef de cuisine):

    nu am pregatit,dar pare destul de interesant ca sa incerc....i-mi place fff mult pestele.....

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    petruta , 08 ianuarie 2010

    dupa atata carne de porc ,sarmalute si piftie reteta este bine venita si sanatoasa

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Sanatos si foarte gustos

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Foarte bun pestele preparat de tine!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      e delicios si sa mai pui si cativa catei de usturoi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Cantitatile sint pt.3 persoane.
  • -650-700 g file
  • -cca 600 g rosii(rondele,cu coaja)
  • -1 ardei dulce(rondele)
  • -1/2 ardei iute(rondele)
  • -1/2 legatura patrunjel(tocat)
  • -8-9 catei de usturoi(rondele)
  • -busuioc verde sau uscat
  • -1 lamiie
  • -sare,piper dupa gust
  • -3-4 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

petruta

dupa atata carne de porc ,sarmalute si piftie reteta este bine venita si sanatoasa

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crap la punga maggi