Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri de peste. Eu folosesc file de pangasius deoarece nu este gras.
Peste el punem o ceasca de vin,stafidele,coacazele,sare piper si menta uscata si il bagam la cuptor pentru 30 minute.Se serveste pe frunze de salata cu feliute de lamaie.Este un peste usor si care nu ingrasa.Pofta buna !!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii