Speli file-urile,le stergi cu servetele absorbante si le tai in fasii late de circa 3-4 cm.Le presari cu sare si verdeata tocata marunt.Le treci apoi prin faina si le prajesti in ulei,pana se rumenesc pe ambele parti.Le scoti din tigaie intr-un vas termorezistent.
Intr-un castron,amesteci branza topita cu galbenusurile,verdeata ramasa si sare dupa gust.Torni acest amestec peste pestele parjit si introduci vasul in cuptorul incins,pentru 10-15 minute.Cu 5 minute inainte de a scoate vasul din cuptor,presari parmezanul ras.
Pentru garnitura,fierbi orezul in 450 ml apa usor sarata.Decongelezi spanacul,apoi il mixezi pana obtii un piure,pe care il amesteci cu usturoiul zdrobit si sare dupa gust.Pui garnitura in forme de savarina si le rastorni pe farfurii.Asezi alaturi file-urile de peste si le ornezi cu feliute de lamaie si verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii