Stropim carnea de peste cu zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper, lasam 30 de minute la rece, apoi tavalim prin faina, oul batut spuma, cocos si pesmet. Se prajeste inuleiul incins, se scurge si se serveste cu o salata verde crocanta.
Recomandare: in loc de cocos puteti folosi seminte de susan sau arahide macinate. Carnea de peste poate fi inlocuita si cu piept de pui sau curcan.
Sfaturi: indiferent daca serviti cald, cu salata bulgareasca sau de cartofi, ori rece cu tsatsiki (salata greceasca de castraveti), nu ezitati sa faceti portie dubla, caci se devoreaza!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii