autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

File de Porc cu Ananas

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
250 gr de carne de porc, 1 cutie de ananas(rondele), 10 rosi cherry / 8 rosii prunisoara galbene, ¼ de ardei verde, ½ ceapa, 4-5 catei de usturoi,, 1 ceasca de vin alb, sare, piper, ulei, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o marinata in care va sta carnea aproximativ o ora, se toaca ceapa, se piseaza usturoiul, se sareaza, pipereaza, se toarna cescuta de vin, se pune cam 1-2 linguri de ulei si putin cimbru, cand marinata este gata se introduce carnea si se pune in frigider o ora intr-o punga inchisa ermetic.

Dupa ce a trecut timpul se scoate, se curata de respectivele ingrediente, deoarece carnea a tras toate aromele si se pune pe gratar, avand grija sa fie facuta pe ambele parti, acum este dupa gustul fiecaruia cat lasa carnea pe grill, mie imi place bine facuta.

Dupa ce carnea este facuta, ne apucam de prepararea ananasului, taiem rondelele de ananas in jumatati si le punem pe grill, pe acestea le vom lasa doar pe o singura parte sa fie facute, nu se fac foarte tare doar un pic sa fie rumenite si sa se simta gustus zemos al ananasului combinat cu partea crocanta care a stat pe grill.

Se trece la decorarea farfuriei cum observati in fotografia atasata, nimic deosebit, dar intr-o prezentare armonioasa, sper sa va placa si Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Porc cu Ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate). Intr-o tigaie,se incinge

6 voturi    8 comentarii
20 min
Fripturi
Pulpe de curcan umplute

Pulpe de curcan umplute

Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe. Se scot atele si se taie

3 voturi    2 comentarii
120h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250 gr de carne de porc
  • 1 cutie de ananas(rondele)
  • 10 rosi cherry / 8 rosii prunisoara galbene
  • ¼ de ardei verde
  • ½ ceapa
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 ceasca de vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu cartofi noi la cuptor