File de porc cu orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 100 g orez salabtic
  • 500 g file de porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 100 g ciuperci
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Se prepara un pilaf cu ciuperci si legume taiate julien. Carnea de porc se taie felii si se prajeste pe ambele parti. Se rastoarna pilaful pe un platou, se aseaza feliile de carne deasupra si se decoreaza cu o rosie taiata in forma de trandafir, frunze de salata verde, morcov, boabe de porumb, ceapa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise