autor:

oana

» » Mancaruri cu carne

file de porc cu piper

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
4 file de porc, 400ml smantana, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

File-urile de porc se prajesc 3 min pe fiecare parte. Se adauga 400 ml de smantana ,sare si piper dupa gust. Se lsa la fiert 2-3 min. se servesc cu orice fel de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "file de porc cu piper" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie. Curatam ceapa ,o spalam

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca acasa

Parjoale ca acasa

Pentru un gust deosebit, carnea tocata sa fie amestecata: de porc si vita (vezi foto). Se maruntesc

11 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')