Taiem carnea de porc in felii medii, le tavalim in amestec de faina cu sare, piper si boia, dupa care le prajim in unt/margarina. Le scoatem, scurgem si pastram la cald. In aceeasi grasime calim ceapa maruntita si ciupercile, caramelizam zaharul si incorporam feliile de mere, amestecand continuu. Dupa intrepatrunderea acestora, parfumam cu praf de scortisoara si stingem cu smantana. Servim fileurile de porc cu acest sos delicios.
Sfaturi: daca ezitati in fata carnii de porc, puteti sa apelati la muschi de vitel sau piept de curcan, adaugand si putin cimbru sau oregano.
Recomandari: pentru o savoare suplimentara, serviti cu ceva jeleu de coacaze si zmeura, sau orice dulceata din fructe de padure. Este o combinatie divina! Renuntati la garnituri clasice, si serviti cu paine de casa sau baghete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii