Intr-o tigaie mare incalzim bine uleiul si prajim fileul de pui taiat bucatele cam 5 minute si le scoatem pe o farfurie.
In acelasi ulei prajim ceapa si usturoiul si adaugam si restul legumelor si le prajim cam 6 minute reintoarcem fileul in tigaie si lasam sa fiarba pe foc mic 20 de minute cu capacul pe tigaie ,adaugam pastele praf de supa mirodeniile adaugam apa si lasam sa fiarba facem iar focul mic si fierbem 10 minute gustam ca pasta sa fie gata si luam de pe foc .Lasam acoperit 5 minute dupa care presaram frunzele de patrunjel si servim.
Este o mancare usoara si gustoasa pe care copii o prefera. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii