autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

File de pui cu spanac si branza topita

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
4 bucati file piept de pui, 200gr. spanac, 8 triunghiuri de branza topita Hochland, 1ou, sare, pesmet, 2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se bat 4 bucati de pui, apoi se presara cu sare si piper. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pana cand apa da in clocot. Spanacul se scurge (se poate folosi si spanac congelat), se toaca marunt si se aranjeaza uniform pe bucatile de pui.Apoi, pe fiecare bucata de pui , peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cate 2 triunghiuri de branza topita Hochland.Pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se serveste cu cartofi natur si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu spanac si branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci

File de porc cu ciuperci

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul

13 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci

Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati file piept de pui
  • 200gr. spanac
  • 8 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 1ou
  • sare
  • pesmet
  • 2 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu sos alb