Se bat 4 bucati de pui, apoi se presara cu sare si piper. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pana cand apa da in clocot. Spanacul se scurge (se poate folosi si spanac congelat), se toaca marunt si se aranjeaza uniform pe bucatile de pui.Apoi, pe fiecare bucata de pui , peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cate 2 triunghiuri de branza topita Hochland.Pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se serveste cu cartofi natur si salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii