autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

file de salau provincial

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
file de salau, ulei, ceapa, pasta de tomate, rosii, sare, faina, usturoi, vin alb, patrunjel verde, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava unsa cu 100 ml de ulei si se prajesc pe jumatate. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, piper, rosiile taieta felii , pasta de tomate,apa fiarta(0,5 l ) si se fierbe totul 20 min.
Spre sfarsit se adauga usturoiul , sare si vin. In sosul format se adauga bucatile de peste , peste care se pun rosiile taiate pe jumatate si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "file de salau provincial" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB

MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se

49 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
File de somon la gratar si garnitura de legume nature

File de somon la gratar si garnitura de legume nature

Fileul se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ulei si se aseaza pe grillul

23 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata