autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

file de salau provincial

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
file de salau, ulei, ceapa, pasta de tomate, rosii, sare, faina, usturoi, vin alb, patrunjel verde, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de peste se introduc la cuptor intr-o tava unsa cu 100 ml de ulei si se prajesc pe jumatate. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, piper, rosiile taieta felii , pasta de tomate,apa fiarta(0,5 l ) si se fierbe totul 20 min.
Spre sfarsit se adauga usturoiul , sare si vin. In sosul format se adauga bucatile de peste , peste care se pun rosiile taiate pe jumatate si se introduc la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "file de salau provincial" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Se pun cartofi la copt, ii lasam pana se coc, dupa aceea ii curatam de coaja, ii pasam amestecam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella cu fructe de mare si carne de pui

Paella se prepara intr-o cratita ce poarta acelasi nume si se serveste direct din ea, se face la

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Ton pe grill Ton pe grill

Se face un bait, usturoiul se da pe razatoare, se adauga uleiul, sarea piperul dupa gust si zeama de la lamaie. Se ung bucățile de

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Peste cu legume la cuptor