Se spala si se sterge pestele cu servetel, ca sa nu aiba apa pe el.Se amesteca cele 3 linguri de soia cu mierea de albine si se stropeste somonul cu acest amestec si se lasa la frigider acoperit cel putin o ora.Se spala gulia si se taie in forma dorita.Se decojeste ghimbirul si se taie marunt..Se inginge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste gulia si ghimbirul pe ambele parti 3 minute.Se sareaza si se pipereaza peste care se adauga cele 200 ml de supa de legume si se lasa la inabusit 5 minute.Apoi se adauga in tigaie patrunjelul si coaja de la o limetta.Se aseaja somonul peste gulie si se mai lasa 5 minute la inabusit cu capac,la foc mic.Separat se prajeste susanul intr-o tigaie, fara niciun adaos.Se adauga peste peste.Separat pentru cine doreste se face si un mujdei cu iaurt in loc de apa.Reteta proprie.Pofta buna !!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii