Fileul se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ulei si se aseaza pe grillul incins. Atentie, se intoarce o singura data. Asa ca aveti destula rabdare sa se faca bine pe o parte abia atunci intoarceti.
Legumele se curata se spala se taie rondele sau cuburi si se fierb in apa cu sare (fiecare separat). Se strecoara, se adauga in tigaie dupa ce ati topit untul, le sotati foarte putin avand grija sa nu se sfarime. Adaugati sare si piper dupa gust. Se serveste cu lamaie si patrunjel verde tocat.
Puteti folosi si sosul alfredo.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii