1.Se incalzeste cuptorul la 200° C.
2.Se pune fileul de strut intr-un vas de Jena cu 2 linguri de ulei de masline, sucul de lamaie si o lingurita de condiment pentru friptura.Se acopera vasul cu folie, inclusiv marginile acestuia apoi se introduce la cuptor pentru aprx. 20-25 min.
3.Se pun la prajit ,pe foc mediu, ciupercile, intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga piper negru si sare dupa gust si se prajesc pana se fragezesc.
4.Se scoate carnea din cuptor si se lasa cateva minute.
4.Intr-un vas se topeste untul ,se adauga apoi branza gorgonzola si smantana, amestecand usor pana se incorporeaza.
5.Se feliaza carnea si se aranjeaza pe o farfurie, alaturi se pun ciupercile ,peste care se toarna sosul de gorgonzola si se presara patrunjelul tocat.Preparatul se serveste insotit de un vin alb sec.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii