Fileurile se spala, se sareaza si se stropesc cu suc de lamaie.
Merele se curata, se taie in sferturi, se scot samburii.
Zaharul se caramelizeaza (nu se caramelizeaza prea mult un pic,ptr ca trebuie amestecat cu uleiul de masline)si se amesteca cu uleiul.
Se aseaza in tava termorezistenta filerurile,pe langa fileuri se aseaza si merele.
Pe deasupra venim cu zaharul caramelizat cu uleiul amestecat,cu sarea marina,cu sofranul,cu cimbru si la urma adaugam cidrul si se baga la cuptor 30 minute,dupa care se da capacul la o parte sau folia de aluminiu ce avem pe deasupra si mai lasam 10 minute fara capac....Pofta buna !!!
Aceasta reteta am facut-o si este un deliciu,pestele poate fi inlocuit si cu Dorada.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii