autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

FILE DE VITA IN ALUAT CONDIMENTAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
1 kg.muschi de vita,, 200g.aluat frantuzesc congelat ,, 1 ramurica de cimbrisor,, 3-4 frunze de busuioc,, 2 linguri unt,, 1 ou,, 1 galbenus de ou,, 200g.cascaval(felii),, 1 ceapa rosie,, 1 catel de usturoi,, 1 lingura untura,, 2,5 dl. vin rosu,, 3 linguri smantana,, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Muschiul se freaca cu sare si piper.Se spala cimbrisorul ,se aleg frunzulitele , se toaca marunt;acelasi lucru se face cu frunzulitele de busuioc, care se toaca marunt,apoi se amesteca cu cimbrisorul tocat, untul si oul.Se trece carnea prin aceasta compozitie,apasand cu mana pentru ca verdeata sa adere bine pe carne.
2.Se lasa aluatul la temperatura camerei si se taie bucati mai mari decat bucata de carne.In mijlocul aluatului se pun cateva felii de cascaval,se aseaza carnea si se acopera cu restul de felii de cascaval.Carnea se ruleaza in foile de placinta , se unge cu galbenus de ou si se aseaza intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace la 200*C , timp de 60 minute.
3.Intr-o tigaie se pune untura, se caleste ceapa si usturoiul pisat.Se adauga vinul,se lasa sa dea cateva clocote, se pune smantana, sarea si piperul , dupa gust.
4.Se serveste muschiul cu crochete de cartofi si salata asortata, precum si cu sosul, pus intr-o sosiera si servit separat si , desigur vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE VITA IN ALUAT CONDIMENTAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg.muschi de vita,
  • 200g.aluat frantuzesc congelat ,
  • 1 ramurica de cimbrisor,
  • 3-4 frunze de busuioc,
  • 2 linguri unt,
  • 1 ou,
  • 1 galbenus de ou,
  • 200g.cascaval(felii),
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura untura,
  • 2,5 dl. vin rosu,
  • 3 linguri smantana,
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe dietetice