1.Muschiul se freaca cu sare si piper.Se spala cimbrisorul ,se aleg frunzulitele , se toaca marunt;acelasi lucru se face cu frunzulitele de busuioc, care se toaca marunt,apoi se amesteca cu cimbrisorul tocat, untul si oul.Se trece carnea prin aceasta compozitie,apasand cu mana pentru ca verdeata sa adere bine pe carne.
2.Se lasa aluatul la temperatura camerei si se taie bucati mai mari decat bucata de carne.In mijlocul aluatului se pun cateva felii de cascaval,se aseaza carnea si se acopera cu restul de felii de cascaval.Carnea se ruleaza in foile de placinta , se unge cu galbenus de ou si se aseaza intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace la 200*C , timp de 60 minute.
3.Intr-o tigaie se pune untura, se caleste ceapa si usturoiul pisat.Se adauga vinul,se lasa sa dea cateva clocote, se pune smantana, sarea si piperul , dupa gust.
4.Se serveste muschiul cu crochete de cartofi si salata asortata, precum si cu sosul, pus intr-o sosiera si servit separat si , desigur vin rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii