1.Muschiul se freaca cu sare si piper.Se spala cimbrisorul ,se aleg frunzulitele , se toaca marunt;acelasi lucru se face cu frunzulitele de busuioc, care se toaca marunt,apoi se amesteca cu cimbrisorul tocat, untul si oul.Se trece carnea prin aceasta compozitie,apasand cu mana pentru ca verdeata sa adere bine pe carne.
2.Se lasa aluatul la temperatura camerei si se taie bucati mai mari decat bucata de carne.In mijlocul aluatului se pun cateva felii de cascaval,se aseaza carnea si se acopera cu restul de felii de cascaval.Carnea se ruleaza in foile de placinta , se unge cu galbenus de ou si se aseaza intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace la 200*C , timp de 60 minute.
3.Intr-o tigaie se pune untura, se caleste ceapa si usturoiul pisat.Se adauga vinul,se lasa sa dea cateva clocote, se pune smantana, sarea si piperul , dupa gust.
4.Se serveste muschiul cu crochete de cartofi si salata asortata, precum si cu sosul, pus intr-o sosiera si servit separat si , desigur vin rosu.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii