autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

FILE DE VITA IN ALUAT CONDIMENTAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
1 kg.muschi de vita,, 200g.aluat frantuzesc congelat ,, 1 ramurica de cimbrisor,, 3-4 frunze de busuioc,, 2 linguri unt,, 1 ou,, 1 galbenus de ou,, 200g.cascaval(felii),, 1 ceapa rosie,, 1 catel de usturoi,, 1 lingura untura,, 2,5 dl. vin rosu,, 3 linguri smantana,, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Muschiul se freaca cu sare si piper.Se spala cimbrisorul ,se aleg frunzulitele , se toaca marunt;acelasi lucru se face cu frunzulitele de busuioc, care se toaca marunt,apoi se amesteca cu cimbrisorul tocat, untul si oul.Se trece carnea prin aceasta compozitie,apasand cu mana pentru ca verdeata sa adere bine pe carne.
2.Se lasa aluatul la temperatura camerei si se taie bucati mai mari decat bucata de carne.In mijlocul aluatului se pun cateva felii de cascaval,se aseaza carnea si se acopera cu restul de felii de cascaval.Carnea se ruleaza in foile de placinta , se unge cu galbenus de ou si se aseaza intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace la 200*C , timp de 60 minute.
3.Intr-o tigaie se pune untura, se caleste ceapa si usturoiul pisat.Se adauga vinul,se lasa sa dea cateva clocote, se pune smantana, sarea si piperul , dupa gust.
4.Se serveste muschiul cu crochete de cartofi si salata asortata, precum si cu sosul, pus intr-o sosiera si servit separat si , desigur vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE VITA IN ALUAT CONDIMENTAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in frunze de varza

Sarmale in frunze de varza

Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta.

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Supa de iuta cu pui –

Supa de iuta cu pui –"Mlukhieh"-Specific tarilor arabe

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa, rosiile intregi( doar crestate

14 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg.muschi de vita,
  • 200g.aluat frantuzesc congelat ,
  • 1 ramurica de cimbrisor,
  • 3-4 frunze de busuioc,
  • 2 linguri unt,
  • 1 ou,
  • 1 galbenus de ou,
  • 200g.cascaval(felii),
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura untura,
  • 2,5 dl. vin rosu,
  • 3 linguri smantana,
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu rosii si masline