Carnea se face file ca pentru snitele.
Apoi,pieptul de pui se condimenteaza cu sare piper,se da prin ou batut, apoi prin faina si susan, se prajeste in ulei incins pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta.
Se poate servi cu piure de cartofi,cu cartofi prajiti,cu orez(simplu fiert),cu salata de orice fel.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii