autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File e rechin cu portocale

Autor: Madalina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madalina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
file/cotlet de rechin, 2 portocale, 1/2 lamaie, 3-4 catei de usturoi, frunze de busuioc verde (optional), cateva boabe de coriandru, ulei, orez cu legume in bulion (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cotletul dezghetat se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Fileurile se rumenesc usor, pe ambele parti, si se scot din tigaie cand prind o crusta galbuie.
Taieti o portocala felii mai groase si rumeniti-le in aceeasi tigaie in care s-a prajit rechinul.Se scot intr-un vas de yena.
Peste ele,se presara un praf de sare, foarte putin piper, cateva boabe de coriandru, apoi se aseaza deasupra fileurile de peste. In tava, turnam sucul de la o portocala, catei de usturoi taiati marunt si un strop de zeama de lamaie.Lasam la cuptor timp de zece minute, si la final presaram deasupra un praf de busuioc la plic.
Se prepara orezul cu legume in bulion timp de zece minute intr-o tigaie cu putin ulei.
Se serveste fierbinte, cu frunze de busuioc verde
Daca ti-a placut reteta noastra "File e rechin cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos

Creveti cu sos

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat,

7 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume

Medalion de rechin cu legume

Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa

20 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Şi eu cred că e tare bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Arata bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Cred ca este tare delicios!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • file/cotlet de rechin
  • 2 portocale
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de busuioc verde (optional)
  • cateva boabe de coriandru
  • ulei
  • orez cu legume in bulion (optional)

Raporteaza reteta

Crystyna (Chef de cuisine)

Şi eu cred că e tare bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Caracatita a la Gallega