Se curata fileurile de peste,adaugam cartofii curatati si taiati felioare,intr-o tava si bagam la cuptor pentru 40 sau 45 de minute cu o folie de aluminiu pe deasupra.Separat facem sosul de usturoi cu smanatana, peste care adaugam si putin lapte dulce,ca sa-i mai ia din iuteala usturoiului si ca sa nu ne doara stomacul.Pe farfurie langa peste si cartofi, adaugam si cateva frunzulite de menta verde,pentru un design frumos si apetisant,atat ochiului cat si stomacului.Este o mancare usoara si foarte gustoasa,cu mult fier din peste,iar grasimea de peste este foarte buna in organism.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii