Se pune sarea si zaharul peste mustar, se amesteca si se lasa deoparte.
Carnea de vita se taie cuburi si se rumeneste 2 - 3 minute in ulei de masline, dupa care se baga la cuptor ( incins in prealabil ) pentru cca 60 de minute la foc m ic pentru a se patrunde.
In timp ce carnea este la cuptor, ceapa si ciupercile se taie cuburi si se pun la calit ( cam 5-10 minute ). Dupa cele 5 - 10 minute se adauga smantana si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.
Dupa ce carnea este gata, intr-o tigaie pe foc ( cu putin ulei de masline ) se pune prepatatul de mustar cu zahar si sare peste care e adauga zeama lasata de ciupercile cu smantana si se lasa putin sa se amestece, dupa care se adauga ciupercile cu smantana si carnea si se mai lasa cca. 5 minute pe foc pentru a se amesteca dupa care se poate servi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii