autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

File vita cu trufe negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Ingrediente
1 felie carne de vita, faina si 50 gr unt pentru prajit, 1 lingura cognac sau brandy, sare,, un strop vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.
Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "File vita cu trufe negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Am bagat urechile si piciorusul in oala cu apa cat sa le acopere, si atat! Le-am lasat sa fiarba

94 voturi    10 comentarii
4h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 felie carne de vita
  • faina si 50 gr unt pentru prajit
  • 1 lingura cognac sau brandy
  • sare,
  • un strop vin alb
  • 1 lingura ulei de trufe negre

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete cu piept de curcan