autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

File vita cu trufe negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Ingrediente
1 felie carne de vita, faina si 50 gr unt pentru prajit, 1 lingura cognac sau brandy, sare,, un strop vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.
Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "File vita cu trufe negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita cu legume si chiftele

Tocanita cu legume si chiftele

Curatam si apoi spalam legumele.Le taiem dupa placul fiecaruia..........eu am taiat ceapa si usturoiul

2 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 felie carne de vita
  • faina si 50 gr unt pentru prajit
  • 1 lingura cognac sau brandy
  • sare,
  • un strop vin alb
  • 1 lingura ulei de trufe negre

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmalute in foi de varza (la cuptor)