File vita cu trufe negre

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 felie carne de vita
  • faina si 50 gr unt pentru prajit
  • 1 lingura cognac sau brandy
  • sare,piper
  • un strop vin alb
  • 1 lingura ulei de trufe negre

Mod de preparare

Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.

Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise