autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

File vita cu trufe negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2006

Ingrediente
1 felie carne de vita, faina si 50 gr unt pentru prajit, 1 lingura cognac sau brandy, sare,, un strop vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre,

Dificultate: Medie Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 gr . unt.
Se rumeneste pe ambele parti apoi se flambeaza cu putin cognac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "File vita cu trufe negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de neuitat

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in manta de bacon

Rulada de pui in manta de bacon

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 felie carne de vita
  • faina si 50 gr unt pentru prajit
  • 1 lingura cognac sau brandy
  • sare,
  • un strop vin alb
  • 1 lingura ulei de trufe negre

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale in foi de vita