Ceapa se curata, spala si se taie julien. Se pune la calit in unt. Carnea de vita se transeaza, se bat si se trec prin faina. Se pun la prajit peste ceapa rumenita si se lasa la foc domol. Se intorc bucatile si se mai lasa sa se rumeneasca.
Se adauga putina supa si se continua cu inabusire pina ce acestea sunt gata, apoi se asezoneaza cu sare si piper. Ciupercile se spala, se taie in felii si se soteaza in ulei impreuna cu ardeiul curatat si taiat fisii. Se condimenteaza cu sare, piper, iar catelul se zdrobeste si se adauga peste ciuperci. Pentru fileul mignon avem nevoie de o ceapa pe care o taiem rondele fine, o desfacem cerculete, o trecem prin faina apoi o rumenim in tigaie cu ulei. O punem deasupra preparatului cind servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii