autor:

katy

» » Mancaruri cu peste

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Autor: katy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
4 filete de panga(peste alb,oceanic), sare, dulce,delicat, bulion, usturoi praf, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se presara pe deasupra cu sare,piper,boia si delicat si se introduce la cuptor. Cand este aproape gata,se face un sos din bulion,usturoi si o cana cu apa si se toarna peste peste. Patrunjelul se adauga la sfarsit,dupa ce am scos pestele in farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILETE DE PANGA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Farsmac

Farsmac

Pasul 1.Carnea de pui se spala,apoi se fierbe in apa cu baza pt mancaruri,se scoate separat si se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Este tare bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult. Cred ca e grozav la gust!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    Merge si cu sos alb.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de panga(peste alb,oceanic)
  • sare, dulce,delicat
  • bulion
  • usturoi praf
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Este tare bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peşte cu sos de roşii