autor:

katy

» » Mancaruri cu peste

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Autor: katy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
4 filete de panga(peste alb,oceanic), sare,piper,boia dulce,delicat, bulion, usturoi praf, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se presara pe deasupra cu sare,piper,boia si delicat si se introduce la cuptor. Cand este aproape gata,se face un sos din bulion,usturoi si o cana cu apa si se toarna peste peste. Patrunjelul se adauga la sfarsit,dupa ce am scos pestele in farfurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILETE DE PANGA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    Este tare bun!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Imi place foarte mult. Cred ca e grozav la gust!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    Merge si cu sos alb.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de panga(peste alb,oceanic)
  • sare,piper,boia dulce,delicat
  • bulion
  • usturoi praf
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Este tare bun!

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu rosii deshidratate si capere