autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de cod cu orez si dovlecei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de cod (a 150 g), , zeama de la o lamaie, , 6 linguri ulei de masline, , 4 rosii, , 250 g Mozzarella, , 1 legatura busuioc verde, , sare, , 80 g cascaval ras, , 200 g orez prefiert (parboiled - se gaseste in toate magazinele), , 1 dovlecel mic, , 2 tulpini de praz, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul la 200°C, se spala fileurile de peste cu apa rece, se zvanta si se stropesc cu zeama de lamaie si ulei de masline.
Se spala rosiile, se sterg si se taie felii de aceeasi grosime. Mozzarella se taie si ea felii, iar frunzulitele de busuioc se aleg dupa ce acesta a fost spalat si zvantat.
Se unge o forma de budinca cu uleiul ramas, se aseaza in ea fileurile de peste si peste ele feliile de rosii si de Mozzarella. Se presara cu putina sare si cascaval ras si se lasa 20 de minute in cuptorul incins, sa se gratineze.
Se fierbe orezul in apa cu sare, se amesteca cu dovlecelul si prazul curatate si tocate marunt si se condimenteaza cu sare si piper.
Se aseaza fileurile impreuna cu orezul pe un platou, se garnisesc cu cateva frunzulite de busuioc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de cod cu orez si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de somon in verde

File de somon in verde

Intr-o tava de iena asezati fileuri de somon, condimentati cu arome pentru peste, ulei evo si punetile

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
somon la cuptor

somon la cuptor

;se pune mai intai cuptorul la incalzit la 210 grade.; se unge tava cu uleiul ,`punem pestele

16 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de cod (a 150 g)
  • zeama de la o lamaie
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 rosii
  • 250 g Mozzarella
  • 1 legatura busuioc verde
  • sare
  • 80 g cascaval ras
  • 200 g orez prefiert (parboiled - se gaseste in toate magazinele)
  • 1 dovlecel mic
  • 2 tulpini de praz
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav rasol cu cartofi natur