autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
1 catel de usturoi, 1 ceapa, 1 vanata, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu (gogosar), 1 dovlecel (250 gr.), 4 linguri ulei de masline, 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa), 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin, cimbru), sare, piper, 2 linguri suc de lamaie, 4 fileuri de peste (a 150 gr.).,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se prajesc in 2 linguri de ulei bine incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu \"ghiveciul\" de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 dovlecel (250 gr.)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa)
  • 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin
  • cimbru)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 fileuri de peste (a 150 gr.).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu orez salbatic