Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 10 minute in apa cu sare, apoi se lasa sa se scurga. Ridichile curatate si spalate se taie felii, bulbii de praz se toaca marunt. Se amesteca fasolea, ridichile si prazul si peste ele se toarna sosul de soia, sosul Worcester si piperul macinat, amestecate bine intr-un bol (cele doua sosuri se gasesc in comert). Se adauga uleiul si se gusta de sare. - Fileurile de macrou se zvanta cu un stergar. Lamaia se clateste cu apa fierbinte, se rade coaja (pe razatoarea mica) si se stoarce zeama. Se amesteca 3 linguri de zeama cu coaja rasa, sare, piper si ulei, se ung fileurile de peste si se baga la cuptor - eventual sub grill. Se lasa circa 10 minute si se servesc imediat, insotite de salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii