Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 10 minute in apa cu sare, apoi se lasa sa se scurga. Ridichile curatate si spalate se taie felii, bulbii de praz se toaca marunt. Se amesteca fasolea, ridichile si prazul si peste ele se toarna sosul de soia, sosul Worcester si piperul macinat, amestecate bine intr-un bol (cele doua sosuri se gasesc in comert). Se adauga uleiul si se gusta de sare. - Fileurile de macrou se zvanta cu un stergar. Lamaia se clateste cu apa fierbinte, se rade coaja (pe razatoarea mica) si se stoarce zeama. Se amesteca 3 linguri de zeama cu coaja rasa, sare, piper si ulei, se ung fileurile de peste si se baga la cuptor - eventual sub grill. Se lasa circa 10 minute si se servesc imediat, insotite de salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii