autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de peste alb cu cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 600 g fileuri de peste (cod, merluciu, salau), , 1 kg cartofi nesfaramiciosi, , 2 cepe mici, , 2 catei de usturoi, , 1 legatura codite de ceapa verde,, 1 tableta supa concentrata de legume, , 80 g cascaval ras, , 4 linguri ulei de masline, , 2 lingurite boia dulce, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 210gr..
Diluati tableta de supa concentrata in 25 cl de apa calda.
Curatati ceapa si tocati-o marunt, curatati cartofii, spalati-i si taiati-i felii regulate.
Puneti intr-o cratita un strat de cartofi (jumatate din cantitate) impreuna cu ceapa si cu usturoiul curatat si acoperiti-l cu alt strat de cartofi. Turnati peste ei zeama de legume si 2 linguri de ulei (de sare si piper nu este nevoie, pentru ca zeama este deja condimentata), acoperiti-i cu o folie de aluminiu si lasati-i 25 de minute la cuptor, sa se patrunda. Indepartati folia.
Spalati si zvantati fileurile de peste, taiati-le bucati si asezati-le in cratita peste cartofi. Turnati deasupra uleiul ramas, condimentati cu sare, piper si boia, presarati cascaval deasupra si lasati mancarea sa fiarba inca 10 minute, in cuptorul incins.
Inainte de-a o servi, presarati deasupra coditele de ceapa verde taiate cu foarfeca (1 cm).
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste alb cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de caras

Plachie de caras

Se curata pestele se spala si se aseaza in tava de la cuptor. Se feliaza rosiile si se pun peste

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File  de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

Punem fileurile intr-o tava,peste care punem si cateva suvite de ardei copt pe deasupra,pudram cu

12 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 600 g fileuri de peste (cod
  • merluciu
  • salau)
  • 1 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura codite de ceapa verde,
  • 1 tableta supa concentrata de legume
  • 80 g cascaval ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite boia dulce
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Saramura de crap