Incingeti cuptorul la 210gr..
Diluati tableta de supa concentrata in 25 cl de apa calda.
Curatati ceapa si tocati-o marunt, curatati cartofii, spalati-i si taiati-i felii regulate.
Puneti intr-o cratita un strat de cartofi (jumatate din cantitate) impreuna cu ceapa si cu usturoiul curatat si acoperiti-l cu alt strat de cartofi. Turnati peste ei zeama de legume si 2 linguri de ulei (de sare si piper nu este nevoie, pentru ca zeama este deja condimentata), acoperiti-i cu o folie de aluminiu si lasati-i 25 de minute la cuptor, sa se patrunda. Indepartati folia.
Spalati si zvantati fileurile de peste, taiati-le bucati si asezati-le in cratita peste cartofi. Turnati deasupra uleiul ramas, condimentati cu sare, piper si boia, presarati cascaval deasupra si lasati mancarea sa fiarba inca 10 minute, in cuptorul incins.
Inainte de-a o servi, presarati deasupra coditele de ceapa verde taiate cu foarfeca (1 cm).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii