autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de peste alb cu cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 600 g fileuri de peste (cod, merluciu, salau), , 1 kg cartofi nesfaramiciosi, , 2 cepe mici, , 2 catei de usturoi, , 1 legatura codite de ceapa verde,, 1 tableta supa concentrata de legume, , 80 g cascaval ras, , 4 linguri ulei de masline, , 2 lingurite boia dulce, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 210gr..
Diluati tableta de supa concentrata in 25 cl de apa calda.
Curatati ceapa si tocati-o marunt, curatati cartofii, spalati-i si taiati-i felii regulate.
Puneti intr-o cratita un strat de cartofi (jumatate din cantitate) impreuna cu ceapa si cu usturoiul curatat si acoperiti-l cu alt strat de cartofi. Turnati peste ei zeama de legume si 2 linguri de ulei (de sare si piper nu este nevoie, pentru ca zeama este deja condimentata), acoperiti-i cu o folie de aluminiu si lasati-i 25 de minute la cuptor, sa se patrunda. Indepartati folia.
Spalati si zvantati fileurile de peste, taiati-le bucati si asezati-le in cratita peste cartofi. Turnati deasupra uleiul ramas, condimentati cu sare, piper si boia, presarati cascaval deasupra si lasati mancarea sa fiarba inca 10 minute, in cuptorul incins.
Inainte de-a o servi, presarati deasupra coditele de ceapa verde taiate cu foarfeca (1 cm).
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste alb cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Mai intai preparam marinata, amestecand foarte bine ingredientele enumerate mai sus. Apoi trecem

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB

MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se

49 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 600 g fileuri de peste (cod
  • merluciu
  • salau)
  • 1 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura codite de ceapa verde,
  • 1 tableta supa concentrata de legume
  • 80 g cascaval ras
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite boia dulce
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor