1. Tăiaţi ceapa şi usturoiul fin.
2 Incălziţi uleiul si untul în tigaie, adăugaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi. Adăugaţi muştarul şi lăsaţi încă 2 minute amestecând.
3 Adăugaţi smântâna si puţină apă, depinde cât de gros e sosul.
4 Puneţi fileurile în sos. Lăsaţi fileurile să fiarbă încet 5 minute pe fiecare parte.
5 In momentul servirii, puneţi fileurile pe farfurie şi adăugaţi verdeaţa tăiată în sos. Miscaţi sosul , îmbrăcând fileurile. Decoraţi cu verdeaţă sau felii de lămâie.
Nu abuzaţi de verdeaţă că nu se mai simte sosul!
Acest fel merge cu orez sau cartofi natur.
Un Traminer alb însoţeşte delicat acest sos fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii