autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de peste alb cu sos de mustar

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
2 fileuri de peşte, 2 cepe, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de supă cu muştar, 10 g de unt, 100 ml de ulei de măsline, 200 ml de smântână, busuioc, coriandru, pătrunjel, frunze de ceapă verde(la alegere)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Tăiaţi ceapa şi usturoiul fin.
2 Incălziţi uleiul si untul în tigaie, adăugaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi. Adăugaţi muştarul şi lăsaţi încă 2 minute amestecând.
3 Adăugaţi smântâna si puţină apă, depinde cât de gros e sosul.
4 Puneţi fileurile în sos. Lăsaţi fileurile să fiarbă încet 5 minute pe fiecare parte.
5 In momentul servirii, puneţi fileurile pe farfurie şi adăugaţi verdeaţa tăiată în sos. Miscaţi sosul , îmbrăcând fileurile. Decoraţi cu verdeaţă sau felii de lămâie.
Nu abuzaţi de verdeaţă că nu se mai simte sosul!
Acest fel merge cu orez sau cartofi natur.
Un Traminer alb însoţeşte delicat acest sos fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste alb cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu negru de sepie

Orez cu negru de sepie

Intr-o cratita, incalziti uleiul si caliti ceapa taiata julien si catei de usturoi intregi zdorobiti,

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calcan cu usturoi

Calcan cu usturoi

1. Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se

5 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 fileuri de peşte
  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de supă cu muştar
  • 10 g de unt
  • 100 ml de ulei de măsline
  • 200 ml de smântână
  • busuioc
  • coriandru
  • pătrunjel
  • frunze de ceapă verde(la alegere)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Dorada la cuptor pe pat de cartofi