autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

fileuri de peste cu dovlecei.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste, de preferat cel cu putine oase), 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati), ciuperci cat doriti sa puneti, eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g), patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete, sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie fileurile de peste in bucati mari,de preferat fara piele si oase...se lasa la fiert cu capac,la foc mic,in putin vin ,ulei de masline si cateva crengute de patrunjel si rucola.Separat se face un sos din ciuperci,dovlecei,ulei de masline si putin vin alb.
cand s-au fiert se aseaza pestele in farfurie ,se pun ciupercile si dovleceii in mijloc sau pe lateral si se toarna sorul obtinut peste pește.
cine doreste poate pune ,impreuna cu pestele la fiert, si 2-3 rosioare taiate in jumatate.



Se imbina perfect cu vin alb sau rose.
Daca ti-a placut reteta noastra "fileuri de peste cu dovlecei." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute,

12 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlet de vita marinat

Cotlet de vita marinat

Se face o marinada din vin cu boabe de coriandu si thimin,frunze de rozmarin bulion,usturoi zdrobit

5 voturi    3 comentarii
26h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste
  • de preferat cel cu putine oase)
  • 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati)
  • ciuperci cat doriti sa puneti
  • eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g)
  • patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu afumatura