autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

fileuri de peste cu dovlecei.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste, de preferat cel cu putine oase), 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati), ciuperci cat doriti sa puneti, eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g), patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete, sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie fileurile de peste in bucati mari,de preferat fara piele si oase...se lasa la fiert cu capac,la foc mic,in putin vin ,ulei de masline si cateva crengute de patrunjel si rucola.Separat se face un sos din ciuperci,dovlecei,ulei de masline si putin vin alb.
cand s-au fiert se aseaza pestele in farfurie ,se pun ciupercile si dovleceii in mijloc sau pe lateral si se toarna sorul obtinut peste pește.
cine doreste poate pune ,impreuna cu pestele la fiert, si 2-3 rosioare taiate in jumatate.



Se imbina perfect cu vin alb sau rose.
Daca ti-a placut reteta noastra "fileuri de peste cu dovlecei." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SPANAC CU VITEL  SI  OCHIURI

SPANAC CU VITEL SI OCHIURI

Carnea de vitel se spala,se zvanta si se pune la fiert cu ceapa,morcovul,telina in apa rece.Se

23 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste
  • de preferat cel cu putine oase)
  • 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati)
  • ciuperci cat doriti sa puneti
  • eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g)
  • patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si smochine