autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

fileuri de peste cu dovlecei.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste, de preferat cel cu putine oase), 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati), ciuperci cat doriti sa puneti, eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g), patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete, sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie fileurile de peste in bucati mari,de preferat fara piele si oase...se lasa la fiert cu capac,la foc mic,in putin vin ,ulei de masline si cateva crengute de patrunjel si rucola.Separat se face un sos din ciuperci,dovlecei,ulei de masline si putin vin alb.
cand s-au fiert se aseaza pestele in farfurie ,se pun ciupercile si dovleceii in mijloc sau pe lateral si se toarna sorul obtinut peste pește.
cine doreste poate pune ,impreuna cu pestele la fiert, si 2-3 rosioare taiate in jumatate.



Se imbina perfect cu vin alb sau rose.
Daca ti-a placut reteta noastra "fileuri de peste cu dovlecei." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam maruntel. Morcovii ii decojim, apoi ii dam pe razatoarea mare. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de fileuri de peste (se poate folosi orice fel de peste
  • de preferat cel cu putine oase)
  • 400 g dovlecei mici (circa 4 bucati)
  • ciuperci cat doriti sa puneti
  • eu am folosit un mixt de ciuperci inghetate (circa 300 g)
  • patrunjel si rucola(frunze de papadie) proaspete
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi