autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de peste in haina de cartofi

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
400 g cartofi rosii (nesfaramiciosi), 1 lingura amidon alimentar, 600 g fileuri de peste alb (cod, salau, merlucius), sare, piper, 3 galbenusuri de ou, 1 lingura patrunjel tocat, 4 linguri untdelemn., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se curata cartofii de coaja, se spala, se dau pe razatoarea mare. Se storc usor si se amesteca cu amidon.

2. Se spala fileurile de peste, se zvanta si se condimenteaza. Se amesteca galbenusurile cu patrunjelul tocat. Se da pestele mai intai prin ou, apoi se inveleste cu cartofii rasi. Se prajeste 7 minute pe fiecare parte, in uleiul foarte bine incins.

Se serveste cu o salata de castraveti si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de peste in haina de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute din carne de crab

Chiftelute din carne de crab

Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Peste prajit cu mamaliguta si mujdei

Se curata pestele, se spala bine, se taie bucati si se sareaza. Se trece prin faina de malai si se

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400 g cartofi rosii (nesfaramiciosi)
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 600 g fileuri de peste alb (cod
  • salau
  • merlucius)
  • sare
  • piper
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 4 linguri untdelemn.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salau impachetat pe gratar